Liukuovet

 

Mietitkö liukuovia?  Älä epäröi!  Liukuovissa on ideaa!

Kutsu meidät ilmaiselle kartoituskäynnille. Käymme paikan päällä mittaamassa ja selvittämässä toteutumisvaihtoehdot, minkä jälkeen saat tarkan hinnan toteutuksesta. Kiinnostaako?


Ota yhteyttä puh. 045 1013714

Ilmainen esittely, suunnittelu ja mittauspalvelu, myös ilmainen kuljetuspalvelu n.25km Turusta.

 

liukuovet turku, naantali, raisio, kaarina, lieto, liukuovet halvalla, liukuovikaapistot turku, masku, nousiainen, aura, turku, rusko, paimioYksilölliset liukuovet sinun kotiisi tai toimistoon, liukuovijärjestelmä mahdollistaa kustannustehokkaat ja toimivat säilytysratkaisut tilaan kuin tilaan. Kalustekokonaisuus koostuu itse liukuovista sekä tarvittavista pääty- ja välisivuista, hyllyistä sekä mahdollisesta yläpohjasta tai valolipasta. Liukukorit ja vaatetangot täydentävät kokonaisuuden. Liukuovet voivat tarvittaessa toimia myös itsenäisesti tilanjakajana.
Upea mallisto takaa tyylikkäät ja yksilöllisetkin toteutukset. Kehyksiä saa teräksisenä ja alumiinisena valmistettuna erilaisin värivaihtoehdoin. Liukuovien pintamateriaaleja on saatavana runsas valikoima erinlaisia peilejä, laseja ja sisustuslevyjä.

Annamme pyörästöille 10 vuoden toiminta takuun.

Asennuspalvelu hoitaa asennuksen sopimuksen mukaan, myös ilman asennusta.


Peililiukuovilla saat tilansäästöä, avaruutta uutta ilmettä makuuhuoneeseen, eteiseen tai toimistoon. Peililiukuovet ja säilytysjärjestelmät ovat mittatilaustyötä, joten näin saat kaiken tilan lattiasta kattoon hyötykäyttöön. Peililiukuovet soveltuvat remonttiin ja uudisrakentamiseen.


Meiltä myös kaapistot ja päätylevyt

 

 

Valikko

KOTILASI
www.kotilasi.fi

Osoite
Kanslerintie 13
20200 Turku
Avoinna sopimuksen
mukaan

Laskutusosoite
Koivistontie 2 b 7
21140 Rymättylä
 
Y-tunnus
2385032-3

MYYNTI 

Puh. 045 1013714
Voit soittaa myös
iltaisin ja viikonloppuna
 

SÄHKÖPOSTI
viitaneneino@gmail.com

Tai täytä

Muista:
Työn osuuden saa laittaa kotitalousvähennykseen.

 

 

Copyright 2010-2023 © Kotilasi

nach oben