Parvekelasit

 

Kotimaiset IT-parvekelasit ovat laadukkaita ja Suomen olosuhteissa hyvin kestäviä. Niiden avaaminen ja peseminen on myös helppoa.

Lasit valmistetaan aina mittatilaustyönä.


parvekelasit turku, parvekelasitus turku, parvekelasit helsinki, parvekelasitus helsinki, espoo, vantaa, naantali, raisio, salo, loimaa, forssa, uusikaupunki, rauma


Mietitkö parvekkeen lasittamista?
Kutsu meidät ilmaiselle kartoituskäynnille. Käymme paikan päällä mittaamassa ja selvittämässä toteutumisvaihtoehdot, minkä jälkeen saat tarkan hinnan toteutuksesta. Kiinnostaako?

Parvekelasit voidaan asentaa myös talvella.

 

Ota yhteyttä myyntiin puh. 045 1013714 (myös iltaisin ja viikonloppuna) tai täytä

 

Teemme myös:

  • Parvekekaihtimet (lue lisää Kaihtimet -sivulta)
  • Parvekelasien korjaukset ja huollot
  • Parvekeremontit: maalaukset, puulattiat, matot jne.
     

Katso tehtyjä töitä:
Kotilasi - Facebook


IT-parvekelasien tekniset tiedot

IT-parvekelasit valmistetaan 6 mm karkaistuista turvalaseista. Lasien väleihin jätetään 1-3 mm raot, näin parveke tuulettuu riittävästi. Lasien alumiiniprofiilit kiinnitetään laseihin erikois polymeerimassalla + lisäksi niitataan läpi 4 x 14 rst sävy niitein ylhäältä sekä alhaalta. Näin saadaan kestävä lasi rakenne. Laseihin tulee It-parvekelasi leimat. Lasit on helppo avata ja pestä sivuseinällä turvallisesti. Lasit CE-hyväksyttyjä turvalaseja, standardin EN 12600 mukaisia lämpökarkaistuja turvalaseja (SFS-EN 12150 –1). Valmistaja Lasiliiri Oy.

Parvekelasien profiilit ovat kestäviä ja vahvoja alumiini profiileja.Valmistaja Purso Oy.

5 vuoden materiaali takuu ja asennustyölle 2 vuotta.

 

IT-parvekelasien edut ja hyödyt
Lasitetulla parvekkeella saat kodin tilat kasvamaan. Lasitus suojaa sinua ja kotiasi sateelta ja tuulelta. Parveke pysyy myös siistinä kun siitepöly ja muut roskat ei pääse kulkeutumaan lasitetulle parvekkeellesi.

Rauhallisuus on yksi lasitetun parvekkeen valtteja. Tutkimusten mukaan liikenteen melu laskee noin puoleen. Lasit suojaavat sisäpintoja pidentäen parvekkeen huolto- ja korjausväleja huomattavasti. Tästä syystä isännöitsijät ja rakennuttajat suosittelevat parvekelaseja uusiin ja vanhoihin kohteisiin.

parvekelasit turku, parvekelasitus turku, parvekelasit helsinki, parvekelasitus helsinki, espoo, vantaa, naantali, raisio, salo, loimaa, forssa, uusikaupunki, rauma

Lasit ovat 6mm karkaistua lasia. Profiilit ovat alumiinia jotka on pulverimaalattu. Lasit saa helposti kasattua sivulle josta ne ovat myös helposti pestävissä. 

 

 

 

KOTILASI
www.kotilasi.fi

Osoite
Kanslerintie 13
20200 Turku
Avoinna sopimuksen
mukaan

Laskutusosoite
Koivistontie 2 b 7
21140 Rymättylä
 
Y-tunnus
2385032-3

MYYNTI 

Puh. 045 1013714
Voit soittaa myös
iltaisin ja viikonloppuna
 

SÄHKÖPOSTI
viitaneneino@gmail.com

Tai täytä

Muista:
Työn osuuden saa laittaa kotitalousvähennykseen.

 

 

Copyright 2010-2023 © Kotilasi

nach oben